Logo

Ľ Het evangelie
Eigenlijk heb ik met dit plaatjes gelijk al het evangelie uitgelegd.

Jezus redt

Hoezo Jezus redt en waarvan red Hij mij dan? God maakte in het begin de wereld met alles wat daarin is. De dieren de wateren kortom alles. Ook maakte Hij de mens. Hij maakte de mens naar Zijn evenbeeld. De mens is dus heel bijzonder.

Hij gaf de mens de vrije wil om te kiezen tussen het volmaakte leven of leven in zonde. De mens liet zich door de satan verleiden om te zondigen.

De zonde is echter niet van God, want God is volmaakt. De zonde is van de satan en dus iedereen die zondigt is ook automatisch overgeleverd aan je raadt het al, de satan.

Toch wilde God de mens een soort tweede kans geven, maar de mens was het bezit geworden van satan. Er was maar 1 oplossing er moest iemand de zonden vergoeden die de mensen hadden gedaan.

Jezus (de zoon van God) deed dat aan het kruis. Hij was zonder zonden en daarom in staat om voor de zonden van de mensen te sterven.

Waarom leven we dan nog steeds in een wereld waar veel ellende en oorlog is? Omdat we nog steeds te maken hebben met de gevolgen van de zonden van de mens. Toch kunnen we ervaren wat het leiden van Jezus vandaag de dag voor ons betekend.

Heb jij Jezus aangenomen als je persoonlijke verlosser? Wat je dan gaat ervaren is dat je dagelijkse problemen er nog wel zijn, maar dat je er niet meer alleen voor staat. De momenten waarop het echt heel zwaar is draagt Hij jou.

Jezus wil een persoonlijke relatie met jou!!!

Als je niet overtuigd bent van dit alles, twijfel dan niet. Ga op je knieeŽn en vraag God of Hij zich aan jou wil openbaren. Ik durf met alle zekerheid te zeggen dat je dan hele bijzondere dingen gaat meemaken.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018